Pohod in kostanjev piknik

001Pozdravljeni!

V soboto, 18.10.2014, bomo za vse naše člane organizirali pohod v obliki manjšega tekmovanja na Tojzlov vrh in nato kostanjev piknik.

Dobimo se ob 10:30 uri v Bresternici pri Šoberjevem dvoru (navodila za pot najdete spodaj).

Sam pohod traja približno 1 uro počasne hoje, vendar bomo le-tega popestrili s tekmovalnim pohodom ekip do doma (ekipa šteje od 4 do 8 članov). Najboljše tri  ekipe bodo tudi nagrajene.

Otroci naj bodo primeno oblečeni in obuti. Hrana je iz nahrbtnika. Na naši končni destinaciji, domu obrtnikov na Tojzlovem vrhu, bomo pekli kostanje, za osvežitev pa bodo imeli otroci na voljo tudi sok in topli čaj.

Prosimo, da imajo otroci s seboj tudi nekaj kostanjev. Načeloma denarja ne potrebujejo, v kolikor pa bi kdo želel topel obrok, ali čokolado, pa naj imajo s seboj tudi nekaj denarja.

Pohod je namenjen samo otrokom. O uri prihoda nazaj, pa se pozanimajte pri svojem vaditelju na samem štartu pohoda. Starše tudi naprošamo, da potrdijo prisotnost otroka na info@sportna-akademija.si


NAVODILA ZA POT: Bresternica – Šoberjev dvor:

S ceste Maribor – Dravograd, bomo v kraju Bresternica v edinem krožišču opazili oznake za vas Gaj. Nato nadaljujemo levo po cesti v smeri Gaja (mimo majhne trgovine Mercator), ki nas pelje skozi vas sledimo do kapelice, pri kateri nadaljujemo levo (Gaj nad Mariborom, Zgornji Slemen, Šober). Povečini vzpenjajoča cesta nas višje pripelje do križišča ob katerem opazimo planinske smerne table za Tojzlov vrh na desno. Parkiramo le nekaj metrov naprej na parkirišču ob cesti.